4 personen
Dessert
Snack
Vandaag maakt Stephanie nacho’s op een wel heel speciale manier, niet als aperetiefhanje maar wel als dessert. En daarvoor gebruik ik zelfgemaakte tortillachips en ijs!
Snijd de tortillavellen in driehoekjes en doe ze in een kom. Giet er de gesmolten plantaardige boter over en meng goed onder mekaar. Voeg vervolgens de suiker en de kaneel toe en meng opnieuw. Verspreid de tortilladriehoekjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Schik de korokante tortilla’s mooi op een schaal. Schep er de bollen ijs bovenop en werk af met een laagje karamelsaus.
Dan ben jij er vast trots op!
Stuur ons jouw foto van het gerecht door.
Zéér benieuwd naar het resultaat 😊
Maak jij de lekkerste gerechten met IJsboerke-ijsjes? Deel je origineel recept met ons en maak kans op extra bolletjes.
Wie weet vermelden we je recept wel op onze website!
We verloten 2 duotickets voor Plopsaland onder de inzenders 😊