Leer alles over onze ijsjes

Tompouce met ijs en crème

Als je zin hebt in een verfrissende verwennerij, ben je hier aan het juiste adres. Stephanie maakt ijstaartjes met chocolade en noten! 

Ijsbollentaart

Vandaag maken we een ijsbollentaart. Een spectaculair en bovendien super lekker dessert om mee uit te pakken tijdens de feestdagen! 

Eindelijk... Het nieuwe Studio 100-ijsje is er!

Ben jij een echte IJsboerke-kenner?

Vind je ons ijs ongelooflijk lekker? Da's geen toeval. Voor IJsboerke is alleen het beste goed genoeg. Sinds het prille begin - in 1935 - bereiden we ons roomijs met natuurlijke grondstoffen en dagverse room (wel meer dan 25%). Daarom ervaar je telkens opnieuw die zachte en volle smaak!  

Wil je meer weten over onze kwaliteit, onze kijk op duurzaamheid maar vooral waar je dat lekker ijs kan vinden? 😊

Plezier voor iedereen

Omdat iedereen van IJsboerke moet kunnen genieten, hebben we naast ons klassiek roomijs ook ijs met een lager suikergehalte en plantaardig ijs op de markt gebracht. Bovendien combineren we met ons Fruit&Veg gamma dan weer moeiteloos groentjes én fruit. 

Benieuwd naar onze speciallekes? 😍
 

IJsbriefje vol plezier

Sta jij ook te springen voor lekkere ijsjes, coole recepten, uitdagende challenges en inspirerende wist-je-datjes? Schrijf je in voor ons IJsbriefje vol plezier. 
Instant happiness verzekerd 😊

Elke maand verloten we maar liefst 5 duotickets voor Plopsaland de Panne onder de inschrijvers!

De winnaars worden persoonlijk via mail verwittigd.

Inschrijven