Welkom in onze wereld van plezier

Goesting die blijft plakken

IJsboerke is door de jaren heen uitgegroeid tot een sterk en geliefd merk waarmee waarschijnlijk ook jij opgroeide. Een goesting naar 100% Belgisch roomijs die blijft plakken dus 😊

Ontdek hier wat IJsboerke zo uniek maakt! 

Kwaliteit van bij ons

IJsboerke werkt zo veel mogelijk volgens het principe “voor ons en door ons”.  Daarom halen we onze ingrediënten het liefst uit eigen land. Onze chocolade bijvoorbeeld? Puur Belgisch! 


Deze Belgische traditie trekken we ook door in onze co-brandings. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Chocolade Jacques, Koffie Rombouts, Jules Destrooper en Hoogstraten Aardbeien. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle partners die leuke ijsproducten opleveren 😊

Ons productgamma

Jouw IJsboerke-moment? Waar en wanneer jij maar wil

Take-away ijs als zoete onthaasting tijdens het shoppen? Of liever een gezellig me-time momentje bij jou thuis op de bank? Genieten van IJsboerke-roomijs kan waar en wanneer jij maar wil!

In Wijnegem Shopping Center vind je de flagshipstore van IJsboerke. Het assortiment opent een ‘wereld van plezier’. Zo kan je je ijsbolletjes versieren met héél wat toppings (waaronder cookie dough!) en zijn er lekkernijen voor je kickstart van de dag: koffie, donuts, verse sapjes, enz… To shake things up kan je bij de IJsboerke-shop ook terecht voor ijs- en freakshakes. Plan die shopping trip maar alvast in 😊 

Kempen-based? Bezoek onze ijswinkel in Tielen!
IJsboerke-ijs vind je bovendien in bijna elke Belgische supermarkt en tal van horecazaken.

Onze shops

Duurzame speler

Bij IJsboerke houden we van duurzame relaties. Het is bijna een misdaad als niet iedereen van ijs zou kunnen genieten. Daarom bieden we ook suikerarme en lactosevrije ijsjes aan. Plezier van hier, voor iedereen!

Daarnaast doen we hard ons best om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen een zo min mogelijke impact hebben op het milieu. De ijsjes van het Fruit&Veg gamma bijvoorbeeld zijn gehuld in een thuis-composteerbare verpakking. De omdoos gaat bij papier en karton, de individuele ijswikkel mag integraal op de composthoop. 
Geniaal, no? 😊

We zijn best wel fier op onze korte keten-aanpak. Met deze plasticvrije verpakking gaan we weer een stapje verder! 

Onze smulijsjes
IJsbriefje vol plezier

Sta jij ook te springen voor lekkere ijsjes, coole recepten, uitdagende challenges en inspirerende wist-je-datjes? Schrijf je in voor ons IJsbriefje vol plezier. 
Instant happiness verzekerd 😊

Elke maand verloten we maar liefst 5 duotickets voor Plopsaland de Panne onder de inschrijvers!

De winnaars worden persoonlijk via mail verwittigd.