4 personen
Dessert
Afkoelen bij zomerse temperaturen is altijd fijn met een lekkere frisko! Stephanie maakt er vandaag een gepimpte versie van en geeft ze een jasje van meringue!
Doe de eiwitten samen met de bloemsuiker in de keukenrobot. Klop op tot stijve pieken.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en hak de amandelen fijn.
Haal de frisko's uit de verpakking, drizzle er wat witte chocolade over en bestrooi ze met de fijngehakte nootjes.
Besmeer de frisko's vervolgens met een laagje van de opgeklopte eiwitten en brand ze nog af met een keukenbrandertje alvorens te serveren.
Dan ben jij er vast trots op!
Stuur ons jouw foto van het gerecht door.
Zéér benieuwd naar het resultaat 😊
Maak jij de lekkerste gerechten met IJsboerke-ijsjes? Deel je origineel recept met ons en maak kans op extra bolletjes.
Wie weet vermelden we je recept wel op onze website!
We verloten 2 duotickets voor Plopsaland onder de inzenders 😊