2 personen
Dessert
Chocolade
Een stukje zwartewoudtaart smaakt altijd! Stephanie maakt er vandaag een zomerse variant op met heerlijk Belgisch chocolade-ijs!
Doe de diepvrieskersen samen met de suiker in een steelpannetje op het vuur. Laat zacht koken. Hak de chocoladecakes in kleine stukjes. Neem een ijscoupe en lepel er een laagje van de cakekruimels in. Schep er een bol chocolade-ijs bovenop en lepel er wat kersen over. Herhaal deze stappen nog een keer. Werk de coupe af met slagroom en chocoladeschilfers.
Dan ben jij er vast trots op!
Stuur ons jouw foto van het gerecht door.
Zéér benieuwd naar het resultaat 😊
Maak jij de lekkerste gerechten met IJsboerke-ijsjes? Deel je origineel recept met ons en maak kans op extra bolletjes.
Wie weet vermelden we je recept wel op onze website!
We verloten 2 duotickets voor Plopsaland onder de inzenders 😊