IJsrecepten zijn cool! Zeker met IJsboerke-ijs

IJskoude espresso-tonic

Ingrediënten

4 personen

  • 4 krokantje wafeltjes
  • 200 g pure chocolade
  • 4 el kokosschilfers
  • 2 el pistachenootjes, fijngehakt
  • 1 el veenbessen, fijngehakt
  • 4 bolletjes IJsboerke mokka-ijs
  • 4 espresso's
  • 2 flesjes tonic

IJskoude espresso-tonic

Ben jij een echte koffie-fan? Probeer dit receptje dan zeker uit en laat ons weten of het gesmaakt heeft. 😉

Je partner in crime:
Zo maak je het
  1. Smelt de chocolade au-bain marie. Meng de kokosschilfers met de pistachenootjes en de veenbessen. Dip de wafeltjes half in de gesmolten chocolade en haal ze daarna door de kokosmengeling.

  2. Zet de espresso’s. Neem cocktailglazen en schep er telkens een bolletje koffie-ijs in. Overgiet met tonic en de koffie. Serveer met een wafeltje.

  3. Klaar! Geniet ervan 😊

Ben jij aan de slag gegaan met één van deze recepten?

Dan ben jij er vast trots op! 
Stuur ons jouw foto van het gerecht door. 

Zéér benieuwd naar het resultaat 😊

Foto doorsturen
Deel je -EIGEN- origineel IJsboerke-recept 💙

Maak jij de lekkerste gerechten met IJsboerke-ijsjes? Deel je origineel recept met ons en maak kans op extra bolletjes
Wie weet belandt er een superleuk gadget in je brievenbus en vermelden we je recept op onze website! 

Recept delen
Sociaal beestje? Volg IJsboerke op Instagram! 😊