2 personen
Shake
Vandaag maakt Stéphanie een café latté op een manier die je nog nooit hebt geprobeerd. Ze gebruikt niet alleen koffie en melk, maar ook een frisko van heerlijk Belgisch ijs!
Verwarm de melk op het vuur tot aan het kookpunt.
Neem een groot glas en leg de Frisko er in.
Overgiet de Frisko warme melk en zet even aan de kant. Zet ondertussen een dubbele espresso en giet deze bij de warme melk.
Roer goed met het stokje van de frisco en werk de koffie nog af met een toef slagroom en een laagje cacaopoeder.
Dan ben jij er vast trots op!
Stuur ons jouw foto van het gerecht door.
Zéér benieuwd naar het resultaat 😊
Maak jij de lekkerste gerechten met IJsboerke-ijsjes? Deel je origineel recept met ons en maak kans op extra bolletjes.
Wie weet vermelden we je recept wel op onze website!
We verloten 2 duotickets voor Plopsaland onder de inzenders 😊